
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Peterka, Tamara Starnovská
Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana.
Vyber si ze seznamu všech nabídek této učebnice:
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Peterka, Tamara Starnovská

-
Nakladatelství:
Fortuna -
Kategorie:
Učebnice z kategorie ostatní -
Úroveň:
Učebnice pro střední školy
Recenze
Zatím učebnici nikdo nerecenzoval.
Pro přidání recenze se prosím přihlaš.