Technologie přípravy pokrmů 4 - Náhled učebnice

Technologie přípravy pokrmů 4

Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko

Publikace: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Sedláčková Hana. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Sedláčková Hana.

Vyber si ze seznamu všech nabídek této učebnice:

Technologie přípravy pokrmů 4

Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko

Technologie přípravy pokrmů 4 - Náhled učebnice

 

Recenze


Zatím učebnici nikdo nerecenzoval.

Pro přidání recenze se prosím přihlaš.

Nápověda | Kontakt | Podmínky užití | Eshop Burzy učebnic | Facebook | Textbook icons created by Freepik - Flaticon
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace