
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Vyber si ze seznamu všech nabídek této učebnice:
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková

-
Nakladatelství:
Fortuna -
Kategorie:
Učebnice z kategorie ostatní -
Úroveň:
Učebnice pro střední školy
Recenze
Zatím učebnici nikdo nerecenzoval.
Pro přidání recenze se prosím přihlaš.