Kuchařské práce, technologie : učebnice pro odborná učiliště - Náhled učebnice

Kuchařské práce, technologie : učebnice pro odborná učiliště

Alena Šindelková, Ludmila Čermáková, Ivana Vybíralová

Publikace: Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště. Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi Publikace: Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště.

Vyber si ze seznamu všech nabídek této učebnice:

Kuchařské práce, technologie : učebnice pro odborná učiliště

Alena Šindelková, Ludmila Čermáková, Ivana Vybíralová

Kuchařské práce, technologie : učebnice pro odborná učiliště - Náhled učebnice

 

Recenze


Zatím učebnici nikdo nerecenzoval.

Pro přidání recenze se prosím přihlaš.

Nápověda | Kontakt | Podmínky užití | Eshop Burzy učebnic | Partner program | Partneři | RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace