
Technologie přípravy pokrmů 1. : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Vyber si ze seznamu všech nabídek této učebnice:
-
Premium nabídky
-
109 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1. : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Eshop Burzy učebnic
Rok vydání: neuveden
ISBN: 9788071689126
Stav: použitá
Dostupnost: skladem
Doprava: od 79 Kč [více]
Zásilkovna 79 Kč Zásilkovna - dobírka 128 Kč Doručení na adresu 99 Kč Doručení na adresu - dobírka 148 Kč Od 2000 Kč doprava zdarma
-
Popis nabídky
-
90 Kč
Prodávající: petezumi
Rok vydání: 2009
ISBN: 9788071689126
Okres: Bruntál
Stav: jako nová
Možnosti doručení:
-
Možné osobní převzetí
po domluvě osobní převzetí Bruntál, Vrbno pod Pradědem, Opava - Cena za poštovné: 80 Kč
Poznámka:
téměř nepoužitá
Posílám přes Zásilkovnu na vámi vybrané výdejní místo.Vloženo: 25.3.2023
-
Možné osobní převzetí
-
100 Kč
Prodávající: Pája
Rok vydání: 2007
ISBN: 9788071689126
Okres: Třebíč
Stav: jako nová
Možnosti doručení:
- Cena za poštovné: 65 Kč
Poznámka:
Nová, téměř nepoužívaná. Odesílám přes ČP doporučeně za 65 Kč nebo po domluvě i obyčejně (dle váhy, obvykle tak 30 Kč), lze také přes Zásilkovnu za 69 Kč.Vloženo: 16.3.2023
-
109 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1. : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Eshop Burzy učebnic
Rok vydání: neuveden
ISBN: 9788071689126
Stav: použitá
Dostupnost: skladem
Doprava: od 79 Kč [více]
Zásilkovna 79 Kč Zásilkovna - dobírka 128 Kč Doručení na adresu 99 Kč Doručení na adresu - dobírka 148 Kč Od 2000 Kč doprava zdarma
-
120 Kč
Prodávající: Evelína Peterková
Rok vydání: 2009
ISBN: 9788071689126
Okres: Náchod
Stav: jako nová
Možnosti doručení:
- Možné osobní převzetí
Vloženo: 16.3.2023
Technologie přípravy pokrmů 1. : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

-
Nakladatelství:
Fortuna -
Kategorie:
Učebnice z kategorie ostatní -
Úroveň:
Učebnice pro střední školy
Recenze
Zatím učebnici nikdo nerecenzoval.
Pro přidání recenze se prosím přihlaš.